Myrskytuhojen korjuu

Puiden ja myrskytuhojen korjuu Uudellamaalla

Myrskytuhojen korjuu Uudellamaalla

Myrskytuhojen korjuuta ammattitaidolla, korjaamme puut ja muut myrskytuhot asianmukaisella kalustolla. Isommissa kohteissa käytämme tarvittaessa yhteistyökumppaneiden apua. Välty suuremmilta vahingoilta ja metsäsi arvon menetykseltä. Mikäli kaatuneita puita ei korjata ajoissa, sinistäjäsienet pilaavat puutavaran. Jälkiseurauksena lähimetsiin voi syntyä pahojakin hyönteistuhoja seuraavien vuosien aikana.

Aktiivinen metsänhoito ylläpitää puiden elinvoimaisuutta ja torjuu näin vakavia luonnontuhoja. Kun laajoja tuhoja kuitenkin tapahtuu, on puiden korjaaminen syytä aloittaa välittömästi.

Myrskytuhojen korjuu on vaarallisimpia metsätöitä. Työskentely edellyttää hakkuun suorittajalta ammattitaitoa ja kokeneenkin ammattilaisen on terästettävä huomiokykyään ja harkittava hakkuuseen sopivin työtapa. Työturvallisuus on ehdottomasti pidettävä mielessä ja työtahti mukautettava työn vaarallisuuden mukaan. Ota meihin yhteyttä toimimme Uudenmaan alueella.

Ilmainen arviointikäynti

Kannattaa hyödyntää ilmainen arviointikäynti ja sen voit tilata joko täältä tai olla suoraan yhteydessä meihin puhelimitse.